Konsultroll

Digital designer

Digital design

Folk och företag befinner sig och kommunicerar via digitala plattformar, därför är det viktigt att även du och ditt företag gör det. Dels för att kunna generera nya relationer och för att bevara befintliga. Vi på Agrowth hjälper er med design för digitala plattformar, alltid med användarvänlighet och användaren i centrum.

Agrowths digitala designers hjälper dig och ditt företag med design utformat för digitala enheter, i en digital värld. Rent praktiskt kan det innebära design för en ny webbplats eller en app. Vi hjälper även er med digitalt material i form av banners, affischer, annonser eller liknande. Ta del av några fördelar med att arbeta tillsammans med oss nedan.

 • Data som fungerar

  Vi grundar vårt arbete i hållbar data och statistik för att få ut så stor tillväxt som möjligt för ert företag. Vi tittar på vad det är som faktiskt fungerar och hur användare interagerar och beter sig. Du och ditt företag kan känna er trygga med att vi inte jobbar utefter egna antaganden.

 • Testad

  Användartester är A och O. Det är trots allt användaren som ska nyttja produkten eller tjänsten. Därför genomför vi olika användartester så som hur användarvänligt, lättnavigerat och begripligt materialet är.

 • UX & design, hand i hand

  Agrowths digitala designers är utbildade inom både användarvänlighet (UX) och design. Design är mycket mer än bara “snyggt att se på”. Först och främst ska det vara användarvänlighet. Det är så ni ökar konverteringar, försäljning och därmed tillväxt.

 • Ta det längre

  Vi på Agrowth vill arbeta långsiktigt med våra kunder. Vi tror på långvariga relationer där vi kontinuerligt kan bygga tillväxt och fortsätta det vi startat. Det kan handla om innehåll på er webbplats i form av copy eller grafiskt material. Det kan också innebära att en tillväxtanalys genomförs för exempelvis er trafik och marknadsföring.

Digital designer

En digital designer arbetar med flera delar i utformningsprocessen av digitalt material. Det kan handla om komposition mellan text och bild, typografi, animationer, UX, bildredigering, konceptutveckling med mera. En digital designers arbete handlar aldrig om sig själv utan om att berätta en story och skapa en resa för användaren.

Webbdesigner

Vad gör en webbdesigner? Kort sagt, designar och bygger webbplatser. En webbdesigner är mer fokuserad på själva front end-utvecklingen och kan jämföras med en digital designer som i sin tur arbetar mer med användarvänlighet och den visuella utformningen samt upplevelsen av sidan. Ofta arbetar dessa två sida vid sida.

Webbdesigner pris

Priset för en webbplats kan variera mellan 0 - 100 000+ kronor. Många landar någonstans mellan 20 000 och 75 000 kronor. För att få en uppfattning om vad priset blir för att bygga en webbplats kan du gå igenom följande punkter.

 • Först och främst, priset för en ny webbplats varierar på hur stor och avancerad den är. Ju fler sidor och flikar som ska byggas, desto dyrare pris.

 • Vissa webbplatser kan byggas med hjälp av färdiga mallar. Det går betydligt snabbare att utveckla, men man är samtidigt begränsad till vad mallen har att erbjuda och vad som går att göra med sidan.

 • Innehållet på sidan i form av bildmaterial, texter med mera. Fundera på vad som är smidigast och mest lönsamt. Ska det ingå i uppdraget eller kan ni generera detta själva?

 • Funktioner på sidan. Fundera på vad för funktioner som är aktuella att ha med.

 • Är sökmotoroptimering någonting som ska ingå i webbplatsen? Detta kan inte bara generera god tillväxt utan kan vara A och O för att er webbplats ska komma upp i folks google-sökningar överhuvudtaget.

Digitalt innehåll bygger relationer och relationer bygger tillit.

Intresserad av att komma i kontakt med oss?

[recaptcha]

Agrowth grundades 2015 med syftet att driva tillväxt för B2B-företag med hjälp av digital marknadsföring. Samtidigt strävar Agrowth efter att skapa en plattform för morgondagens entreprenörer och ledare.